В результаті контрнаступу окупанти кидають позиції та тікають з награбованим — Генштаб
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб ЗСУ публікує інформацію про становище на фронті станом на вечір 11 вересня.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На Сіверському напрямку зафіксовані обстріли в районах населених пунктів Середина-Буда, Бачівськ, Яструбівка та Майське Сумської області.

На Харківському напрямку вогонь відкривали біля населених пунктів Костянтинівка, Баранівка, Світличне, Прудянка, Дементіївка, Слатине, Великі Проходи, Борщова, Руська Лозова, Питомник, Мале Веселе, Рубіжне, Перемога, Українка та Старий Салтів.

На Слов’янському напрямку обстрілів зазнали Слов’янськ та Стелла.

На Краматорському напрямку зафіксовані обстріли в районах населених пунктів Богородичне, Райгородок, Григорівка, Миколаївка, Крива Лука, Сіверськ, Званівка, Івано-Дар’ївка, Спірне та Роздолівка.

На Бахмутському напрямку окупанти відкривали вогонь в районах населених пунктів Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Одрадівка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Суха Балка, Юр’ївка, Розівка та Опитне.

На Авдіївському напрямку обстрілів зазнали населені пункти Кам’янка, Тоненьке, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Красногорівка та Мар’їнка.

На Новопавлівському напрямку удари зафіксовані в районах населених пунктів Шевченко, Великі Новосілки, Богоявленка, Вугледар і Микільське.

На Запорізькому напрямку ворог відкривав вогонь у районах населених пунктів Комишуваха, Зелене Поле, Новопіль, Гуляйполе, Полтавка, Рівнопіль.

На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони Осокорівки, Нововознесенського, Первомайського, Українки, Мурахівки, Білогірки, Широкого, Зорі, Любомирівки, Лиманів, Лупаревого, Мирного та Софіївки.

В результаті успішного контрнаступу на Харківському напрямку російські війська покидають свої позиції та тікають з награбованим, така ж ситуація спостерігається і в місті Сватове Луганської області. 

ЗСУ вчергове відбили атаки противника в районах населених пунктів Великі Проходи, Курдюмівка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Майорськ, Озерянівка, Новобахмутівка, Авдіївка, Первомайське та Водяне.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Харківщині звільнено вже більше 40 населених пунктів — Синєгубов