В Україні почало бета-тестування освітнього застосунку «Мрія»: що він може (відео)

В Україні запустили бета-тестування «Мрії» — спеціального застосунку для школярів, їхніх батьків і вчителів. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

У тестуванні візьмуть участь 40 шкіл з Києва та шести областей.

Школярі зможуть отримати у застосунку «Мрія ID» (електронний учнівський квиток), а також подивитися навчальні досягнення, план дня, список завдань із дедлайнами. Також для них будуть доступні бібліотеки контенту за інтересами та безпечні чати на базі месенджера Signal.

Батьки  перевірятимусть досягнення дитини, розклад, оцінки, домашні завдання, а ще можуть подивитися бібліотеку рекомендованого контенту та чати на базі Signal. Для вчителів доступний календарний план, розклад, журнал, завдання, чати й бібліотека для професійного розвитку.

Бета-тест буде проходити у три етапи:

  • Перевірка функціонала застосунку — від авторизації й наповнення журналу до чатів, сповіщень та аналітики досягнень
  • Підготовка до навчального року — тренери ознайомлять учителів, як швидко й легко користуватися застосунком та вебверсією Мрії
  • Тестування в реальних умовах — 40 шкіл пройдуть навчальний рік з Мрією. Застосунок відображатиме справжні події в школі, а всі досягнення будуть підтягуватися до освітнього реєстру.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У «Дії» зʼявилося посвідчення ветерана