В Україні спортивного тренера з акробатики запідозрили у виготовленні дитячої порнографії (відео)
Pixabay

Правоохоронці викрили тренера зі спортивної акробатики, який створював порнографічні фотоматеріали за участі неповнолітніх дівчат.

Про це повідомила пресслужба кіберполіції.

Тренер виготовляв та розповсюджував у даркнеті протиправний контент за участю своїх вихованок, розповідають поліцейські. Зловмисника викрили правоохоронці у Запорізькій області спільно зі слідчими Олександрівського відділу поліції області.

Поліція заблокувала порносайт, на який було посилання у підручнику з української мови

У кіберполіції кажуть, що 48-річний чоловік працював тренером зі спортивної акробатики. За інформацією правоохоронців, він створював порнографічні фотоматеріали за участі неповнолітніх дівчат.

Батькам своїх вихованець він повідомив, що їхні діти нібито братимуть участь у фотосесії спортивної білизни. Саме тому у нього була їхня письмова згода. Чоловік змушував малолітніх дівчат позувати для відвертих знімків. Серед постраждали є троє дівчат, яким на момент вчинення злочину було по 8 років.

Поліцейські обшукали оселю тренера, а також вилучили комп’ютерну техніку, фотоапарат і жорсткі диски. У вилученій техніці містилися понад 500 Gb фото порнографічного характеру.

Тренеру оголосили про підозру за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) ККУ. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Chas News повідомляв, що кіберполіція викрила колекторську фірму, яка шантажувала боржників порнографією.

Столичний фотограф змушував дітей зніматися в порно. Його затримали (відео)