Шоу на телебаченні. Щеплення від СOVID-19 зробили співачці Руслані й ведучій Мосейчук
1+1

У прямому ефірі телепередачі «Право на владу» п’ятеро медиків та п’ятеро відомих українців зробили щеплення індійською вакциною CoviShield. Ведуча урочисто оголосила, що українське телебачення у цьому перше: «ми 4 березня ідемо на безпрецедентний крок, тому що жодна країна не робила вакцинацію проти COVID-19 в прямому ефірі, в телевізійній студії, в телевізійному павільйоні».

Якщо бути точними, то в прямому ефірі відомих політиків щепили, але не групами, а по одному — зокрема, Джо Байдена, Біньяміна Нетаньяху і Камалу Харріс.

В українській студії щеплення отримали співачка Руслана Лижичко, телеведучий Олександр Педан, дворазовий чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук, інфекціоніст Катерина Булавіна та медпрацівники. Загалом вакцинувалися 10 гостей.

 
МОЗ, ЮНІСЕФ, Канал 1+1 організували наживо акцію “Щеплення online”.

МОЗ, ЮНІСЕФ, Канал 1+1 організували наживо акцію “Щеплення online”. О 21.45 у прямому ефірі суспільно-політичного проекту “Право на владу” 5 медиків та 5 відомих українців, які виявили бажання популяризувати потребу вакцинації від Covid-19, зробили щеплення індійською вакциною Covishield. Просто в студії щеплення отримали співачка Руслана Лижичко, телеведучий Олександр Педан, дворазовий чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок та ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук. Зірки поділились враженнями від процедури.

Posted by ПРАВО НА ВЛАДУ on Thursday, March 4, 2021

Ведуча розповіла, що вакцинуватися в ефірі погодився також журналіст Дмитро Гордон, але він не прийшов.

Усі учасники шоу закликали українців не боятися та обов’язково вакцинуватися.

У студії був лікар, який спостерігав за реакцією гостей після щеплення.

Зазначимо, що гості студії не знімали верхнього одягу, як це зробив президент України Володимир Зеленський, коли робив собі щеплення. На фото помітно, що укол йому робили топлес.

Володимир Зеленський

В соцмережах українці прокоментували цей хід в тому дусі, що добре, що щеплення робили не в задню частину.

Окремі користувачі відкрито порівнюють Зеленського з Путіним, який любить показово відвідувати лікарів і вакцинуватися на камеру, демонструючи торс. Є чимало й тих, хто щиро дивується, навіщо Зеленський погодився на вакцинацію, адже кілька місяців перехворів коронавірусом.

GONI Memasy

У порівнянні з президентом, зірки типу Лижичко скромно отримали укол в руку, наслідуючи приклад скоріше Камали Харріс, аніж Зеленського.

Присутній у студії міністр охорони здоров’я Максим Степанов (вже прищеплений) зазначив, що міністерство планує дозволити вакцинацію не лише в лікарнях. Проте вирішили не починати це з COVID-вакциною, а почнуть з вакцин від грипу.

Політик сказав: «Ми вирішили не починати з вакцини проти COVID, але той шлях, щоб вакцинація була в аптеках, це обов’язкова опція, яку ми введемо, я думаю, вже в цьому році. Почнемо (з вакцинації — Прим. ред.) від грипу, умовно кажучи, але це обов’язково треба робити. Щоб був максимально легкий доступ до вакцинації».

Міністр запевнив, що почувається добре після щеплення від коронавірусу, яке йому зробили кілька днів тому.

Зрозуміло, що від будь-якої вакцинації бувають певні реакціі. Кожен організм унікальний і він по-різному може сприймати, але якщо на терези поставити життя і захист від цієї смертельної хвороби, а з іншого боку реакції, мені здається, що варто саме обирати вакцинацію

Передісторія

Як повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, цього року в Україні очікують вакцинувати 10 млн людей від COVID-19.

Степанов зазначив, що його відомство планує дозволити вакцинацію не лише в лікарнях.

Наприкінці лютого в Україну надійшла перша партія вакцин – це 500 тисяч доз індійського аналога вакцини «AstraZeneca» (CoviShield). Ними почалася безкоштовна вакцинація для груп ризику.

Щеплення від COVID-19 за гроші раніше літа-осені не чекайте — Степанов