В Україні запрацював Єдиний портал вакансій

Мінекономіки та Державна служба зайнятості запустили «Єдиний портал вакансій». Про це повідомляє пресслужба міністерства.

На порталі можна шукати вакансії відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня зарплати. Розробники запевняють, що нові пропозиції про роботу з’являються у режимі реального часу та є максимально актуальними.

«Новий інструмент допоможе і роботодавцям, і працівникам та сприятиме відновленню та подальшому розвитку економіки. План Відновлення України передбачає створення більше 1 млн 700 тисяч робочих місць протягом наступних років. Отже, «Єдиний портал вакансій» буде дуже корисним і в майбутньому», — розповіла міністр економіки Юлія Свириденко.

Створення порталу навесні 2022 року ініціювали міністерство економіки та Державна службою зайнятості. Наприкінці травня для реалізації цього задуму вони підписали договір про співпрацю з шістьма найбільшими сайтами з працевлаштування (work.ua, robota.ua, grc.ua, novarobota.ua, pidbir.com, ua.jooble.org).

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Влада не підвищуватиме мінімальну зарплату у 2023 році — Мінфін