В українські поїзди планують повернути харчування
УЗ

«Укрзалізниця» планує повернути повноцінне харчування в поїздах. Компанія оголосила конкурс пропозицій щодо запровадження нових послуг на вокзалах та у поїздах. Насамперед, це стосується організації харчування пасажирів під час подорожей. Про це на сайті УЗ повідомив директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«Перше, над чим працюватимемо найближчим часом — забезпечення пасажирів харчуванням під час подорожей. Є комерційні організації, які бажають надавати такі послуги. Ми зі свого боку готові стати платформою та тестувати різні формати. Головне, що ми вимагаємо, щоб враховувалися нові реалії, зокрема, епідемічна ситуація», — розповів Перцовський.

За його словами, наразі розглядається варіант інтеграції у систему онлайн-продажу квитків опції замовлення їжі у поїзді. Наприклад, пасажиру запропонують меню, яке потім підготують та передадуть у вагон провідникам.

Також директор «Пасажирської компанії» розповів, що Укрзалізниця готова розглянути бізнес-плани щодо надання у поїздах і інших послуг. За його словами, це може бути продаж періодичних видань чи надання доступу до інтернету.

Раніше Сhas News повідомляв, що винайшли двоповерхові купе поїздів.

«Укрзалізниця» може залишитись без плацкартних вагонів