Вбрання на Новий рік 2024: який колір обрати, а якого краще уникати

До Нового року залишилося зовсім небагато, а це означає, що час підбирати вбрання на свято. 

Для того, щоб правильно вибрати образ для новорічної ночі, важливо знати, якого кольору буде Дракон у 2024 році. Згідно зі східним календарем, високосний рік пройде під знаком Зеленого Дерев'яного Дракона.

Chas News розповдає, який одяг та аксесуари найкраще підійдуть для святкування Нового року 2024.

В якому кольорі зустрічати Новий 2024 рік 

Якщо ви хочете задобрити Зеленого Дерев’яного дракона, то надайте перевагу таким кольорам:

  • зелений;
  • золотий;
  • жовтий;
  • сріблястий;
  • червоний;
  • білий.

Якщо ці відтінки вам не підходять за кольоротипом, то можна обрати інші — фіолетовий, бордовий. Головне, щоб у вашому образі були присутні стрази, паєтки, камені чи тіні з блискітками.

Водночас не варто вдягатися у темні кольори й відтінки (темно-синій, темно-сірий, чорний, коричневий).

Що одягти на Новий рік 2024

Одяг для Нового року має бути вишуканим, але, разом із тим, зручним. Тому варто звернути увагу на практичні, а не лише яскраві речі.

Підбирайте вбрання, яке вдало підкреслюватиме ваші сильні сторони. А доповнити новорічний святковий образ можна яскравою біжутерією.

Червона сукня

Червоний — найголовніший колір для новорічної ночі. Як жінкам, так і чоловікам, варто звернути увагу на цей колір, адже він символізує впевненість та силу, що до вподоби Дракону.

Дівчата можуть доповнити червоне вбрання елегантними прикрасами, які не відволікатимуть від головного образу.

Зелена сукня

Підійде для тих, хто хоче мати яскравий та елегантний вигляд на новорічному святі. Вважається, що цей колір принесе зростання та енергію у новому році. 

Мінімалістична сукня

Це вбрання перейшло до розряду класики. Така річ у стилі «тиха розкіш» має елегантний і святковий вигляд одночасно. Тому можна сміливо вдягати цю універсальну сукню, і не боятися, що ви матимете повсякденний чи несвятковий вигляд. 

Одяг із паєтками 

Це можуть бути топи, кофтинки, корсети, спідниці, штанибрюки і сукні. Одяг із паєтками варто комбінувати з витриманими та простими речами. Наприклад, якщо у вас топ із паєтками, то можна одягнути класичну спідницю і доповнити свій аутфіт укороченим піджаком або сорочкою.

Костюми

Один з найкращих варіантів для одягу у новорічну ніч — це штанний костюм чи костюм зі спідницею. До такого одягу варто обов’язково додавати акцентні аксесуари — сережки, кольє та браслети. Також підкресліть свій стиль святковим макіяжем — і ваш новорічний образ буде приголомшливим.

Піжами

За словами модних експертів, багато жінок вже кілька років поспіль зустрічають новий рік у новорічних піжамах. Але це має бути особлива святкова піжама, а не та, що ви вдягаєте кожного вечора. Якщо вам захочеться приміряти на себе саме такий образ у новорічну ніч, то варто звернути увагу на шовкові піжами з рюшами, пір’ям та яскравими принтами. Тоді ваш образ точно буде найтрендовішим на святі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Гороскоп на 2024 рік: астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку