«Вагнеровці», імовірно, стратили «зека», який здався у полон ЗСУ — ЗМІ
Євген Нужин

Найманці ПВК «Вагнер», імовірно, стратили свого колишнього бійця Євгена Нужина, який 4 жовтня здався у полон українським військовим.

Відео страти опублікував один із російським-телеграм каналів, пов'язаний з «вагнерівцями», пише Baza.

Після здачі у полон Нужин розповів українським журналіста, що відбував 25-річний термін покарання у в'язниці, де його завербували у ряди ПВК «Вагнер». Після відправки на фронт він одразу вирішив здатися у полон.

На опублікованому у телеграмі відео Нужин розповідає, що «йшов вулицями Києва, коли отримав удар по голові, у результаті чого втратив свідомість. Прийшов до тями у цьому подвалі, де мені повідомили, що мене будуть судити».

Після цих слів невідомий ударив по голову чоловіка кувалдою, а у кінці відео з'являється напис: «Ліквідований».

При цьому у коментарі до відео, яке назвали «Кувалда Відплати», написали, що «зрадник отримав традиційне споконвічно-вагнерівське покарання».

Згодом росЗМІ поширили коментар власника найманців євгена пригожина. Відео він назвав «фільмом, який називається «Собаці — собача смерть», і додав, що чоловік «зустрівся з недобрими, але справедливими людьми».

Водночас російський телеграм-канал «ВЧК-ОГПУ», який висвітлює внутрішнє життя силових органів рф та кримінального світу, пише, що Нужина вбили не у Києві. Нібито його передали росії у рамках останнього обміну полоненими, коли додому повернулися 45 українських військових.

Відзначимо, що на опублікованих у соцмережах відео вербування ув'язнених до ПВК «Вагнер» євген пригожин грозив, що за дезертирство будуть карати смертю.

Найманці і раніше публікували відео своїх злочинів. У 2017 році з'явилося відео, як у Сирії вони вбили чоловіка кувалдою, а потім відрізали йому голову.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

До ПВК «Вагнер» масово набирають в’язнів, хворих на ВІЛ та гепатит — розвідка