«Ваша «військова операція» затягнулась». Прикордонники звернулись до мобілізованих росіян (відео)
Скріншот

Українські прикордонники звернулися до росіян. Українські захисники закликали громадян рф уникати мобілізації, щоб не потрапити на війну.

«Громадяни Росії, ваша «спеціальна військова операція» на три дні затягнулася. І ваш бункерний лідер оголосив утилізацію, вибачте, мобілізацію. Але за сім місяців війни ви мали зрозуміти, що ми не віддамо вам ні метра нашої землі», — зазначили прикордонники.

Українські бійці підкреслили, що мобілізовані росіяни не змінять ситуацію на фронті, а ЗСУ будуть тримати оборону.

Прикордонники закликали росіян уникати мобілізації, а якщо не вийде — то здаватися в полон за першої нагоди, щоб не загинути на фронті.

«Пам'ятаєте, як у день перемоги ви виходили з гаслом «Можемо повторити». Що ж, тепер у вас є така можливість, але у нас для вас погана новина — з великою ймовірністю ви повернетеся додому в чорному пакеті, але є і хороша — ваша дружина, мати чи батько отримають білу «Ладу». Є й інший варіант — уникайте мобілізації, чи здавайтеся в полон, вибір за вами», — додали захисники.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Путін хоче утримати окупований південь України та готує перестановки в генералітеті — ISW