Вбивство поліцейського: Сухопутні сили підтвердили, що підозрювані — військові (відео)
Імовірні підозрювані

Підозрювані у вбивстві поліцейського на Вінниччині — військовослужбовці. Цю інформацію підтвердили у Сухопутних силах ЗСУ.

«Командування Сухопутних військ надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні близько 01:40 поблизу села Яланець Бершадської ОТГ Гайсинського району патрульні поліцейські зупинили легковий автомобіль для перевірки, у якому перебували двоє чоловіків. Під час перевірки вони відкрили вогонь.

У результаті загинув 20-річний поліцейський Максим Зарецький, його колега отримав поранення.

У мережі також опублікували відео з бодікамери патрульного. На ньому видно, що двоє підозрюваних у одягу мілітарі. Напад був несподіваним і раптовим, жодних конфліктів перед цим не було.

Поліцейські попросили чоловіків показати вміст ящиків у багажнику. Пасажири зробили вигляд, що шукають ніж, щоби їх відкрити, а потім напали на патрульних.

ОБЕРЕЖНО чутливий контент

У соцмережах також з'явилося фото розшукуваних стрілків. Повідомляється, що це батько й син Віталій та Валерій Васілаке. У відео з бодікамери чути, як молодший злочинець каже, що разом із батьком служить у 28-й механізованій бригаді. Однак в ОК «Південь» заявили, що чоловіки вже більше року не мають відношення до підрозділу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У центрі Києва військового вдарили цеглиною по голові та обікрали (фото)