Вєрка Сердючка випустила першу за 20 років пісню українською мовою (відео)
v_serduchka / Instagram

Вєрка Сердючка, українська артистка, потішила прихильників новою піснею. Прем'єра синглу під назвою «Є пропозиція» відбулася, 14 лютого, у День всіх закоханих.

Це перша за 20 років українськомовна композиція артистки.

«Є пропозиція прокинутись вранці удвох…» — хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цій пропозиції є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне — надія на те, що в результаті все буде добре!» — поділився Андрій Данилко.

У ролику можна побачити й фірмові жарти Сердючки з її мамою, і українські народні костюми, і веселі танці, і неймовірні сільські краєвиди.

Фанати вже зачекалися від співачки новий хіт, тому одразу ж після виходу пісні, вони прослухали її та написали чимало коментарів. Зокрема, прихильници зазначили, що пісні Сердючки, як завжди, піднімають настрій.

Востаннє артистка випускала українськомовні хіти 2002 року. Зокрема, серед них такі відомі треки, як «Горілка» та «Гоп-гоп».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Гурт Muse випустив кліп на пісню Won't Stand Down, який зняв у Києві (відео)