Вибух на Кримському мосту: в рф заявили про загибель трьох людей (фото)

Внаслідок вибуху на Кримському мосту, за попередніми даними, загинули троє людей. Про це заявили у слідчому комітету рф.

За їх даними, загинули пасажири легковика, що їхав поряд із вантажівкою, яка, за російською версією, вибухнула. З води наразі підняли тіла чоловіка та жінки.

Також, російські слідчі стверджують, що встановили власника вантажівки. Це нібито житель Краснодарського краю. За його місцем проживання розпочали слідчі дії. Вивчається також маршрут пересування машини та документація.

За даними росЗМІ, авто було записане на Бориса Юсубова. Однак за словами родичів, він нещодавно продав вантажівку і новий власник ще не встиг переоформити.

Борис Юсубов Кримський міст вантажіка

Українська правда та УНІАН з посиланнями на власні джерела повідомили, що до організації вибуху може бути причетна СБУ. При цьому у самій спецслужбі цю інформацію відмовились підтвердити чи спростувати і лише заявили, що «роль СБУ чи будь-якого державного органу України у «бавовні» будуть коментувати після нашої остаточної перемоги».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Перевершили самих себе. Українці створили десятки мемів про Кримський міст (фото, відео)