Вибухи на Тернопільщині, Хмельниччині та Львівщині. Що відомо про ситуацію в областях (оновлено)

На Тернопільщині, Хмельниччині та Львівщині повідомляють про вибухи після оголошення повітряної тривоги.

«Повідомляють про вибухи на Тернопільщині. Подбайте про безпеку», — написав у Telegram мер Тернополя Сергій Надал. Він зазначив, що у небі над областю працює ППО. У військовій адміністрації вибухи закликали не коментувати, а людей — не панікувати.

Вибухи на Львівщині підтвердив міський голова Львова Андрій Садовий. Це також робота ППО. Голова Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що над Золочевом збили ракету. Внаслідок її падіння пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури.

Голова Хмельницької ОВА також попередньо підтвердив знищення ворожої ракети в небі над областю. Уламки впали в полі, пошкоджень споруд немає, про постраждалих теж не відомо.

Нагадаємо, Chas News зібрав кілька застосунків з картами повітряних тривог в Україні за допомогою яких можна переглядати статус сирен у всіх областях одночасно.

Оновлення від 14:05.

Голова Тернопільської ОВА Володимир Труш повідомив, що сили ППО спрацювали по кількох ворожих ракетах над Тернопільщиною. Про можливих жертв та руйнування точної інформації немає.

Оновлення від 14:30.

Уламки збитої над Золочевом ракети впали на цегельню. Наразі відомо, що постраждали четверо людей, серед яких одна дитина. Їхній стан лікарі оцінюють як легкий та середньої важкості. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вибухи та пожежа у Дніпрі 10 червня: що відомо (відео)