Вибухи у Джанкої: в ГУР заявили про знищення «Калібрів» на залізниці (відео)

Пізно ввечері 20 березня Джанкой в окупованому Криму зазнав атаки безпілотників. Очевидці нарахували до 10 потужних вибухів, частина з яких могла бути роботою ППО.

На опублікованих у мережі кадрах видно удари поблизу залізниці — у місті знаходиться важлива вузлова станція, через яку проходять усі залізничні гілки, що поєднують материкову частину з півостровом.

В Головному управлінні розвідки Міноборони заявили, що вибух знищив російські крилаті ракети «Калібр НК» під час їхнього транспортування залізницею.

Окупаційна влада Криму підтвердила факт атаки дронів, але стверджує, що її відбили сили ППО. При цьому уламки збитого безпілотника впали на магазин та поранили 33-річного покупця.

джанкой вибухи 20 березня

Уламки збитих безпілотників у Джанкої

Джанкой атака безпілотників 20 березня

Як пише видання Baza, також пошкоджені чотири приватних будинки, будівля навчального корпусу та гуртожитку джанкойського професійного технікуму, лінії електропередач. Крім того, дрони атакували територію вокзалу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Що таке фальш-цілі і як ними намагаються обдурити українську ППО