Вибухи у Новоросійську та Туапсе, горять нафтобаза, порт та НПЗ (відео)

В ніч на 17 травня у Новоросійську (Краснодарський край), де росія ховає свій Чорноморський флот, майже до самого ранку лунали потужні вибухи. Місцеві бідкалися на атаку дронів, постійні постріли.

Видання Astra пише, що місцеві жителі нарахували 33 безпілотники та понад 35 вибухів. При цьому губернатор Краснодарського краю казав про «придушення» силами ППО 10 безпілотників.

Зараз відомо, що у Новоросійську спалахнула пожежа на нафтобазі біля залізничної станції.

«Це залізнична станція «Новоросійськ». Тут цистерни. Тільки що одну підірвали дроном. Зараз ще дрони літають», — спокійно розповідає росіянин, демонструючи кадри пожежі.

Також у мережі стверджують, що під ударом опинився порт Новоросійська. Там лунали потужні вибухи, а місцеві жителі на опублікованих кадрах волають, що нібито «порт підірвали». 

У російському місті Туапсе (Краснодарський край) через сьогоднішню атаку безпілотників сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі (НПЗ), пишуть місцеві ЗМІ.

В мережі показали кадри із вогняним НП на заводі та димом, що валить над об'єктом через пожежу. А це — сам момент удару БПЛА, повідомляє Telegram-канал ASTRA.

https://t.me/astrapress/55662

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Вночі дрони ГУР атакували російський військовий завод у Тулі