Вибухи в окупованих Мелітополі та Бердянську: що відомо

Окупаційна влада Мелітополя та Бердянська повідомила про потужні вибухи у Бердянську та Мелітополі, які зараз контролюють росіяни.

Про це заявив так званий «заступник голови управління МВС» Олексій Селіванов, пише російське видання «РИА Новости».

У Мелітополі вибух стався в районі будівлі так званого «МВС». У росії заявляють, що внаслідок інциденту постраждало четверо осіб.

Окупанти традиційно звинувачують у всьому ЗСУ та заявляють, що вони нібито помістили вибуховий пристрій помістили у сміттєвий бак біля приміщення «МВС».

Водночас мер міста Іван Федоров заявив, що росіяни «підривають один одного».

«Якщо це запитання щодо вибуху, який відбувся 20 хвилин тому в місті Мелітополі, то мені нічого не відомо, це треба питати у рашистів, які один одного підривають і, звичайно, будуть звинувачувати в цьому ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їх тактика, їх методика», — сказав Федоров.

Також окупаційна адміністрація повідомляє про нібито «теракт» на електростанції в Бердянську, внаслідок якого частина міста знеструмлена. За їхніми словами, на місці знайшли сліди трьох вибухових пристроїв та запальну суміш.

Водночас представник Бердянської міської ради Даниїл Водолазький в ефірі телемарафону заявив, що вибухи сталися внаслідок спалювання автомобілів з позначками Z.

«Сьогодні пролунало три гучних вибухи в місті. За словами окупантів, це було коротке замикання на Бердянській підстанції електромереж. Але насправді, орки приховують той факт, що на території колишнього Першотравневого заводу, це практично центр міста, палали військові автомобілі з позначками Z. Тому, ми можемо зрозуміти, що насправді відбувається в місті», — сказав Водолазький.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.