«Від Києва до Закарпаття». Микола Тищенко привітав із Днем Соборності лише половину України (фото)
Николай Тищенко / Facebook

Микола Тищенко, нардеп від фракції «Слуга народу», написав «оригінальне» привітання з Днем Соборності для українців.

У своєму пості на Facebook народний обранець спочатку згадав лише половину України. Це помітили в збереженій історії правок.

Привітання Тищенка з Днем Соборності ляп

«З Днем Соборності України. Ми єдина, сильна та незалежна держава! Від Києва до Закарпаття! Продовжуємо зшивати Україну разом», — написав Тищенко.

Згодом виправлений допис видалили, а замість нього виклали новий — з фото самого Тищенка. Цього разу з географією експериментувати не стали.

Привітання Тищенка з Днем Соборності

Якими ляпами запам’ятався Микола Тищенко українцям

Привітання половини України з Днем Соборності — не перший конфуз, який стався з Миколою Тищенком.

Наприклад, Різдво у 2022 році нардеп переплутав з Великоднем. Він виклав на Facebook привітання, в кінці якого написав «Христос Воскресе».

Привітання Тищенка з Різдвом

А у 2020 році політик привітав українців з роковинами Чорнобильської трагедії. 

«Хотів би нагадати, що 26-го буде свято дуже велике, дуже важливе… це трагедія — Чорнобильська катастрофа», — сказав Тищенко в ефірі телеканалу «Наш».

У грудні 2021 року нардеп також викликав сміх глядачів, заявивши у програмі «Світське життя», що «вакцинувався ковідом». Однак на уточнююче запитання відповів, що це все-таки був Pfizer.

Курйозними стали й розповіді Тищенка про ціни на Бессарабському ринку. У жовтні 2021 року політик заявив, що не бачить зростання цін в Україні, бо сам він «купує гречку за 12 гривень, а сало — за 50».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

«Це авто народного депутата!». ЗМІ опублікували відео з нардепом-«слугою», який хамить поліції