Видання NYT оприлюднило нові докази звірств росіян у Бучі (відео)

З’явились докази того, що російські окупанти стратили щонайменше вісім цивільних чоловіків у Бучі, що на Київщині.

Про це йдеться в матеріалі The New York Times.

На відео від 4 березня видно, як російські військові супроводжують дев’ятьох цивільних незадовго до того, як їх знайшли мертвими. Серед них — чоловік в яскраво блакитній кофті.

Згодом місцеві свідки розповіли, що бачили, як чоловіків ведуть за сусідню офісну будівлю, яку окупанти захопили і перетворили на імпровізовану базу. Згодом люди почули постріли, а полонені цивільні більше не повернулися.

Відео з дрону від 5 березня підтвердило слова очевидців. На ньому видно тіла, що лежали на землі біля офісної будівлі по вулиці Яблонській, 144, а поряд з ними на сторожі — два російські солдати. Серед тіл також виявили чоловіка в яскраво блакитній кофті — це підтверджує, що це саме ті чоловіки, яких незадовго до смерті вели окупанти.

Як встановило видання, вбиті чоловіки до війни працювали в продуктових магазинах і заводах. Незадовго до смерті вони приєдналися до сил оборони. Майже всі чоловіки жили за неподалік від подвір’я, в якому згодом знайшли їхні тіла.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Вистрілив короткою чергою»: сержант Шишимаркін на суді розповів, як вбив цивільного