Відомого українського коміка винесли зі сцени через слова про Зеленського
Підпільний Стендап

На фестивалі Atlas United 2024 розгорівся скандал через інцидент із коміком Сергієм Чирковим. Його вивели зі сцени через слова про Зеленського.

Про це повідомляє Радіо Люкс.

Відомо, що на заході, окрім музичних виступів, проводили й благодійні аукціони та стендап-шоу. Виступали, зокрема, коміки Настя Зухвала та Сергій Чирков, відомий як ведучий проєктів «Ебаут» і «Телебачення Торонто».

Очевидці в Instagram повідомили, що Чирков зачитав зі сцени промову Зеленського із президентських дебатів 2019 року. У цій промові Зеленський критикував Петра Порошенка за відсутність рівності перед законом, непокараних корупціонерів і небажання зняти недоторканість з депутатів.

Сергій нагадав публіці обіцянки Зеленського про «кінець епохи бідності», «кінець кумівства» та «швидке завершення війни». За словами свідків, Чирков просто зачитував цитати, не додаючи власних оцінок та не жартуючи.

У цей момент до Чирикова підійшов охоронець. Він вирвав у Сергія мікрофон та вивів його зі сцени. Присутні розцінили це як придушення свободи слова та політичне переслідування.

Сам гуморист згодом заявив, що з ним усегаразд та подякував користувачам соцмереж за турботу.

Після публічного резонансу в Instagram Atlas Festival з'явився допис із вибаченнями. Організатори пояснили, що інцидент був результатом непорозуміння між Сергієм Чирковим і співробітником команди, який перевищив свої повноваження. Вони попросили вибачення у Сергія та його менеджерки Дар'ї за непрофесійну та неетичну поведінку, а також порушення фізичних кордонів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.