Відсторонено гендиректора державного підприємства «Антонов» Сергія Бичкова

Генерального директора державного підприємства «Антонов» Сергія Бичкова відсторонили від виконання повноважень. Підставою для цього рішення стало службове розслідування перевірки окремих фактів, оприлюднених у засобах масової інформації.

Генеральний директор концерну «Укроборонпром» Юрій Гусєв надіслав відповідні звернення до правоохоронних органів та обіцяє усіляко сприяти Службі безпеки України у з'ясуванні обставин можливих порушень.

Сергій Бичков з листопада 2020 року виконував обов'язки керівника «Антонова», а в травні 2021 року його призначили генеральним директором. Раніше повідомлялося, що керівництву авіапідприємства ще 26 січня пропонували переправити всі літаки до Лейпцига, але пропозиція залишилася без відповіді.   

Нагадаємо, під час наступу на Гостомель російські окупаційні війська повністю знищили легендарний Ан-225 «Мрія». За попередніми оцінками, для відновлення літака знадобиться щонайменше $3 млрд та пʼять років.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.