Війну треба закінчувати – пропозиції України на столі— Зеленський
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що війну, яку розпочала росія проти України, пора закінчувати та відновлювати територіальну цілісність країни. Про це він заявив у своєму відеозвернені.

«Змістовні та чесні переговори про мир і безпеку для нас - єдиний шанс для Росії зменшити шкоду від власних помилок… Я хочу, щоб мене почули всі, почули в Москві. Настав час зустрічатися, говорити, відновлювати територіальну цілісність та справедливість для України. Інакше втрати Росії будуть такими, що вам не вистачить і кількох поколінь, щоб піднятися», — наголосив Зеленський.

 

Змістовні переговори про мир і безпеку для України – це єдиний шанс для Росії зменшити шкоду від власних помилок. Настав час зустрічатися. Час говорити. Настав час відновлювати територіальну цілісність і справедливість для України. Інакше втрати Росії будуть такими, що вам не вистачить і кількох поколінь, щоб піднятися.

Posted by Володимир Зеленський on Friday, March 18, 2022

За словами президента, ближчими днями він звертатиметься із закликом до миру до Швейцарії, Ізраїлю, Італії та Японії.  

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.