Військові рф мають проблеми з виплатами за війну в Україні — розвідка Британії

На війні в Україні військові рф страждають від низької мотивації від значних втрат, поганого забезпечення, а також проблем з виплатами.

Про це у Twitter повідомляє розвідка Міноборони Британії.

«У російській армії дохід військовослужбовців складається зі скромної основної зарплати, доповненої різноманітними бонусами та надбавками. На війні в Україні, ймовірно, виникли значні проблеми з невиплатою значних бойових премій», — пояснює розвідка.

Припускають, що такі складнощі виникли через неефективну військову бюрократію, а також з правовим статусом так званої «військової операції». Крім того, в російській армії існує відверта корупція серед командирів.

У Міноборони додають, що в Україні для військових рф не забезпечують базові права для військ. Зокрема, їм не видають відповідну форму, зброю та пайки. Це майже напевно сприяло низькому моральному стану більшої частини окупантів.

Раніше у ГУР повідомляли, що 40% військової техніки, якою оснащуються нові російські підрозділи для війни в Україні, не боєздатна.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Російські РСЗВ ведуть вогонь із території Запорізької АЕС — ЗМІ (відео)