Військовій і комік Віктор Розовий отримав важке поранення на фронті

Військовий 3-ї окремої штурмової бригади, комік Віктор Розовий отримав важке поранення на фронті. Про це повідомила його дружина Ольга Мерзлікіна у соціальних мережах.

21 березня під час виконання виїзного завдання отримав осколкове поранення голови.

«Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки коштувала евакуація. Дякуємо за швидкі рішення та допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, і за врятоване життя всім, хто віз Віктора понад 200 км», — написала дружина бійця в Instagram.

Розового прооперували нейрохірурги, він тепер відновлюється і чекає на реабілітацію.

«Ці два тижні медики та рідні робили все, щоб Вітя подолав період важкого стану. Поки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу», — розповіла Мерзлікіна.

Тепер Віктор Розовий прийшов до тями та відновлюється, поволі намагається спілкуватися з рідними та друзями.

«У нас немає сумнівів, що він повністю відновиться», — написала дружина коміка.

Рідні Віктора хочуть відправити його до реабілітаційного центру за кордоном, де є спеціалісти по роботі з такими травмами.

Віктор Розовий став відомий як учасник і переможець «Ліги сміху» у складі команди «Загорецька Людмила Степанівна». У лютому 2022 року він вступив до складу полку ССО «Азов», а після її переформатування продовжив службу у новоствореній 3-й окремій штурмовій бригаді.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Пільги для УБД у 2024 році: які передбачені та як їх отримати