Віталій Кличко поділив майно з колишньою дружиною Наталією Єгоровою

Мер Києва Віталій Кличко у грудні 2023 року поділив майно з колишньою дружиною Наталією Єгоровою після розлучення. Він їй передав будинок у Німеччині, а вона йому — будинок відпочинку на Київщині й автомобіль.

Такі дані оприлюднені на сайті Національного агентства з запобігання корупції.

Крім того, речниця столичного мера Оксана Зинов’єва підтвердила «Українській правді», що наприкінці 2023 року Віталій Кличко закінчив розподіл майна з колишньою дружиною. 

Будинок у Гамбурзі міський голова отримав від брата на часткове погашення заборгованості і відразу ж передав його колишній дружині в рахунок поділу спільного майна.

Цього ж дня Віталій Кличко набув права на будинок відпочинку у Лютежі під Києвом загальною площею 785,5 кв м і вартістю 69,1 млн грн. Його меру передала колишня дружина Наталія Єгорова.

Також вона передала Кличку права на автомобіль Land Rover Discovery 3.0 2013 року випуску. Машину оцінено в понад 911 тис. грн

Крім того, Кличко та Єгорова поділили гроші у США (4 млн грн) та в Монако (2,6 млн грн), відповідно до договору про поділ майна подружжя.

Нагадаємо, у серпні 2022 року мер Києва Віталій Кличко повідомив, що розлучається зі своєю дружиною Наталею після 25 років шлюбу. На той момент вони вже жили в різних країнах. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Розлучення під час воєнного стану: що треба знати українцям