Власник київської мережі Ramen vs Marketing обматюкав незадоволену відвідувачку (фото)
The Village Україна

У Києві розгорівся скандал довкола мережі закладів. Ramen vs Marketing, де готують рамен

Веліна Вайткунайте, яка минулими вихідними відвідала заклад опублікувала на своїй сторінці у Facebook негативний пост-відгук на рамен в київській мережі Food vs Marketing, назвавши його «розчаруванням року».

За її словами бульйон смакував дивно, замість свинини до страви поклали курку, до того ж дуже суху, яйця мали полуничний присмак, а сушений часник перебивав смак усього іншого.

Публіка у коментарях під дописом дівчини досить культурно ділилася гастрономічними враженнями та улюбленими рестораціями, доки не прийшов Женя Михайленко, виконавчий директор мережі Food vs Marketing який написав «Ох, *бать, хто ти така і звідки взялась? Таких гастро критиків за 6 років роботи я бачив до*уя. Не подобається – іди далі і не займай посадки».

У відповідь на цю реакцію користувачі Facebook почали залишати негативні відгуки на заклад на Хрестовому провулку GoogleMaps. Люди скаржаться на низький рівень комунікації з клієнтами та хамство шефа.

Після негативної критики Женя Михайленко написав у себе на сторінці пост, у якому намагався виправдати свій хамський коментар під постом клієнтки у Ramen vs Marketing.

У ньому він розповів про свої 17 років на кухні, сім років керування бізнесами, та 200 тис. гостей на рік, які відвідують його ресторації. І він вважає, що ці цифри достатні, аби він не мав нічого нікому доводити. Також він заглибився в етимологію терміну «ресторанний критик» і повідомив, що усіх «популістів, хайпожерів, тролів і просто дебілів» зразу шле на х*й. Як бачимо, туди ж власник ресторації шле і клієнтів, яким щось не сподобалося.

Майстри київського тату-салону вирішили «забити» татуюваннями свиню (фото)