Внаслідок нічного обстрілу Харківщини загинули люди — голова ОВА

В ніч на 27 червня окупанти знову обстріляли Київський та Шевченківський райони Харкова. Жертвами ворожих обстрілів стали двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення. Також внаслідок ракетних ударів пошкоджені об'єкти інфраструктури.

Про це повідомив Олег Синєгубов, голова місцевої ОВА.

«Вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає», – йдеться у повідомленні.

У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще двоє людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін.

У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще троє цивільних.

«На Харківському напрямку загарбники вели наступ в напрямку Дементіївки та Питомника, зазнали втрат та відійшли. Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги. У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. Наші захисники чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів», — додав Синєгубов. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Окупанти вдарили ракетами по житловому кварталу в Одеській області