Вночі безпілотники атакували вісім областей рф, у Краснодарському краю палає НПЗ (відео, оновлено)

У ніч на неділю 17 березня невідомі безпілотники атакували Слов'янський нафтопереробний завод у Слов'янську-на-Кубані Краснодарського краю. Напередодні було чути вибухи. Загалом невідомі безпілотники атакували вісім регіонів росії.

Про це повідомляє ASTRA.

Повідомляється, що в момент атаки БПЛА одна людина загинула, попередня причина смерті — серцевий напад. 

У Бєлгородській області чотири БпЛА пошкодили лінію електропередач і газопостачання. У Калузькій області начебто збили один безпілотник. Без постраждалих.

Мер Москви Собянін заявив про, нібито, збиття безпілотників у Домодєдово, які летіли на Москву. 

Також ще один дрон атакував Ростовську область, у Ярославській області, нібито, збито чотири безпілотники.

Загалом, за словами Міноборони рф, цієї ночі начебто збито 35 безпілотників.

«Черговими засобами ППО 35 БпЛА перехоплено та знищено над територіями Московської (4 БпЛА), Бєлгородської (3 БпЛА), Калузької (2 БпЛА), Орловської (1 БпЛА), Ростовської (1 БпЛА), Ярославської (4 БпЛА), Краснодарської (17 БпЛА), Курській (3 БпЛА) областей», — йдеться у повідомленні.

Оновлено 11:02

За нічною дроновою атакою на Словʼянський нафтопереробний завод у Краснодарському краї рф стоїть СБУ, повідомляє hromadske з посиланням на правоохоронні органи.

У спецслужбі зазначили, що такі атаки спрямовані на підрив економічного потенціалу рф і зменшення потоку нафтових доларів, які ворог направляє на війну.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Дрони атакували два нафтопереробних заводи у Самарській області (відео)