Вночі безпілотники та ракети атакували радари окупантів у Криму — ЗМІ

Вночі 20 грудня в окупованому Криму атакували два військові об'єкти окупантів. Про це повідомляє російське агентство ASTRA з посиланням на джерела.

Перша атака відбулася близько 4-ї ранку поблизу Алушти. Тоді нібито сталося три прильоти дезпілотників по території в/ч 28735 прикордонного управління ФСБ у селі Сонячногірське в Алушті. Одного військовослужбовця було поранено та пошкоджено антену супутникового зв'язку.

Близько 5:00, за даними видання, було завдано удару по Центру далекого космічного зв'язку у селі Вітіно Сакського району — попередньо, ракетами Storm Shadow. Там начебто зафіксувало два влучання, окупанти не постраждали, але уражено одну одиницю військової техніки.

Відзначимо, що проукраїнський Telegram-канал «Крымский ветер» з посиланням на підписників повідомляв про вибухи на півострові, однак трохи в інших районах. Близько опівночі у районі Перевального, о 4:08 біля Євпаторії та про чотири вибухи біля Красноперекопська о 5:03.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У грудні в Україні виготовили 50 тисяч FPV-дронів — Камишін