Вночі дрони атакували НПЗ в Туапсе та військовий аеродром «Морозовськ» (відео)

В ніч на 22 липня дрони атакували аеродром «Морозовськ» у Ростовській області, там спалахнула пожежа. На цьому летовищі базуються російські бомбардувальники Су-24, Су-24М а також винищувачі-бомбардувальники Су-34. 

Місцева влада повідомила, що над регіоном ППО нібито збила 47 дронів, а внаслідок падіння уламків спалахнула суха рослинність. Пожежу вдалося швидко загасити, ніхто не постраждав.

Тим часом у російських Telegram-каналах публікують відео влучань.

Місцева влада в місті Туапсе (Краснодарський край) заявила про відбиття атаки дронів. Під ударом опинився нафтопереробний завод.

Згодом російські Telegram-канали повідомили, що місто повторно атакували дрони. Повідомляли, що уламки одного з безпілотників упали на території Туапсинського НПЗ. В атаці звинуватили ЗСУ.

У Міноборони рф повідомили, що в ніч проти 22 липня ППО нібито знищила 75 дронів у межах Ростовської, Воронезької, Бєлгородської, Смоленської областей, Краснодарського краю та акваторії Чорного й Азовського морів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

З’явилися супутникові фото російського аеродрому «Міллерово» після атаки дронів