Вночі дрони атакували Ростовську область та місто, звідки росіяни запускають по Україні «шахеди» (відео)

У ніч проти 5 липня дрони атакували Ростовську область росії, де під ударом міг опинитися нафтовий термінал. Крім того, влучання фіксували у Приморсько-Ахтарську — місті, звідки окупанти майже щоночі запускають по Україні ударні дрони Shahed.

Про атаку БпЛА повідомили губернатор Ростовської області Василь Голубєв та губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

Голубєв написав, що в небі над Ростовською областю збили 10 дронів. Унаслідок атаки зафіксовано ландшафтні пожежі на лівому березі Дону в Ростові та в Азовському районі. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Місцеві Telegram-канали публікують фото та відео пожежі в Ростові. Крім того, за даними каналу Astra від місцевих жителів, під ударом у місті міг опинитися нафтовий термінал.

https://t.me/astrapress/58941

Тим часом у Приморсько-Ахтарську, що в Краснодарському краї рф, також збили кілька безпілотників. У Міноборони росії згодом уточнили, що там начебто знищили 14 БпЛА.

Під час падіння їхніх фрагментів там начебто зазнали пошкоджень цивільні об'єкти. Згодом губернатор Кондратьєв повідомив про шістьох постраждалих, зокрема двох дітей. Шестирічна дитина нібито потім померла в лікарні.

https://t.me/bazabazon/29207

За словами губернатора, внаслідок атаки дронів також порушено роботу енергопідстанції, що живить значну частину Приморсько-Ахтарська.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ГУР пошкодило російський ракетний корабель «Серпухов» і отримало секретні дані