Вночі дрони успішно уразили нафтобазу в Орлі та НПЗ біля Нижнього Новгорода (відео)

Уночі росію знову масовано атакували дрони. Безпілотники успішно уразили нафтобазу в місті Орел та нафтопереробний завод у Кстово Нижньогородської області.

Губернатор Орловської області РФ Андрій Кличков підтвердив влучання по об'єкту паливно-енергетичного комплексу, а Telegram-канали публікують відео масштабної пожежі. ДержЗМІ пишуть, що горить резервуар з нафтопродуктами.

Також місцева влада повідомила, що безпілотники атакували Кстовську промзону (Нижньогородська область РФ. - Ред). Telegram-канал 112 пище, що дрон уразив установку з перегонки нафти заводу «Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез». У компанії вже повідомили, що роботу технологічної установки тимчасово зупинено «у зв'язку з інцидентом».

 Пожежа на заводі «Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез»

Вибухи чули і в інших областях. У Міноборони рф стверджують, що вночі перехопили 25 дронів: над територіями Московської області 2 БПЛА, Ленінградської — 1, Бєлгородської — 7, Курської — 11, Брянської — 1, Тульської — 1 та Орловської — 2. Про прильоти там мовчать.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Карта бойових дій в Україні станом на 12 березня