Вночі ЗСУ атакували аеродром Джанкой і три частини ППО у Криму — ЗМІ

Вночі 30 квітня українські ракети атакували три військові частини ППО, також військовий аеродром в окупованому Криму. Про це пише російське опозиційне видання ASTRA.

За даними журналістів, внаслідок удару по частині у селі Донське біля Сімферополя спалахнула пожежа, яку гасили півтори години. Також постраждали військові, але їхня точна кількість невідомоа.

Крім того, ракетної атаки зазнали об'єкт 31 дивізії ППО у Сакському та Чорноморському районах. В останньому поранені 4 військових.

Також під ударом опинився військовий аеродром Джанокой. Там також почалася пожежа, а поранення отримали п'ять окупантів.

Розташування уражених вночі об'єктів

Зазначимо, що голова окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов попередив місцевих жителів, що в околицях села Донське розкидані суббоєприпаси від ракети ATACMS, яку нібито збили. При цьому саму атаку він жодним чином не прокоментував.

Водночас Міноборони рф відзвітувало про збиття шести ракет ATACMS.

Фото суббоєприпаса, яке опублікував Аксьонов

Нагадаємо, 17 квітня ЗСУ вже успішно вдарили по військовому аеродрому міста Джанкой у окупованому Криму. Тоді було знищено або критично пошкоджено 4 пускові установки ЗРК С-400, 3 радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО і апаратура спостереження за повітряним простором «Фундамент-М».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.