Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі
ОП

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із Ненсі Пелосі, спікером Палати представників Конгресу США.

Глава держави висловив подяку Сполученим Штатам і особисто Ненсі Пелосі за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, повідомляє сайт президента.

«Я вдячний вам за цей сигнал потужної підтримки з боку Сполучених Штатів Америки, народу, Конгресу — двопалатної та двопартійної підтримки. Цей сигнал високо ціную я як Президент, наша команда й народ України. Це свідчить про те, що США сьогодні є лідером потужної підтримки України», — сказав Зеленський.

Також він згадав про рішення про ленд-ліз та інші важливі кроки для оборонної та фінансової допомоги. У свою чергу Ненсі Пелосі заявила, що США готові допомагати Києву у героїчній боротьбі за свободу, доки війна не закінчиться.

Володимир Зеленський нагородив спікера Палати представників Конгресу орденом княгині Ольги за особистий внесок  у зміцнення українсько-американської міждержавної співпраці, підтримку суверенної, незалежної та демократичної України.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Анджеліна Джолі у Львові зустріла переселенців з Покровська (фото, відео)