«Вони штабелями лежать». Росіяни тримають тіла свої загиблих просто неба (відео)

У черговій перехопленій СБУ телефонній розмові окупанти розповідають, як поводяться із тілами загиблих на війні російських військовослужбовців. 

«Они штабелями лежат. Ни в холодильниках, нигде. Просто на улице лежат как доски. Там запах… сумасшедший», — кажуть окупанти.

Один зі співрозмовників розповів про поховання товариша у закритій труні через нестерпний сморід. В СБУ зазначають, що попередні перехоплення свідчать про намагання росіян приховати свої втрати. Тіла привозять маленькими партіями, а під час очікування вони розкладаються.

 
Замість обіцяних почестей рашисти складають тіла своїх убитих просто неба

Замість обіцяних почестей рашисти складають тіла своїх убитих просто неба Щоб не шокувати співвітчизників, хоронять загиблих у закритих трунах. Про це йдеться у новій телефонній розмові загарбників, яку перехопила СБУ. «Они штабелями лежат. Ни в холодильниках, нигде. Просто на улице лежат как доски. Там запах… сумасшедший», - розповідають один одному російські окупанти. Як свідчать попередні перехоплення СБУ, загарбники намагаються приховати масштаби втрат, тому везуть «груз 200» вночі і невеликими партіями. І поки тіла чекають своєї черги, починають розкладатися. Щоб не повторювати долю загиблих, окупанти ще можуть врятувати власне життя. СБУ нагадує про гарячу телефонну лінію 2402. Подзвонивши за цим номером, можна здатися в полон і зрештою повернутися додому живим. #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Saturday, June 11, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Командири продають пайки окупантів і тому вони продовжують їсти собак — перехоплення