«Ворог хоче надалі бити ракетами». В Івано-Франківську скасували усі публічні заходи та закликали людей виїхати за місто

В Івано-Франківській громаді скасували всі публічні заходи 7-9 травня до Дня міста та Дня пам’яті. Крім того, місцевих закликали виїхати за місто.

Про це заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у відеозверненні.

«Є певна інформація. Ворог, на жаль, хоче надалі бити ракетами. Тому 7-9 числі жодних публічних заходів не буде відбуватися. З метою безпеки цих три дня прошу перебувати вдома, не скупчуватися у публічних місцях, або виїхати за межі міста», — сказав Марцінків.

Він також закликав мешканців не нехтувати повідомленнями про повітряні тривоги.

 

❗️❗️❗️Увага❗️❗️❗️ На День міста (7 травня), День пам'яті (8 травня) та 9 травня усі заплановані у місті заходи С К А С О В У Ю Т Ь С Я. Задля вашої безпеки закликаю всі ці дні залишатися вдома або за містом. Прошу з розумінням поставитися до цього попередження, не нехтувати небезпекою та реагувати на тривоги! День міста відсвяткуємо після нашої перемоги! Відео з сурдоперекладом: https://youtu.be/tQIwhvfhCtk

Posted by Руслан Марцінків on Thursday, May 5, 2022

Chas News зібрав онлайн-карти, за допомогою яких можна відстежувати повітряні тривоги по всій Україні у реальному часі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Головні новини про війну в Україні. 5 травня. ОНЛАЙН