Ворог закріплюється в Сєвєродонецьку, звідки відійшли українські війська — Генштаб
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію про ситуацію на фронті станом на вечір 25 червня.

На Волинському та Поліському напрямках білоруські підрозділи виконують завдання з прикриття білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях. 

На Сіверському напрямку ворог покращує оборонні позиції в прикордонних районах рф. Окупанти обстріляли з артилерії українські сили в районах населених пунктів Хрінівка та Янжулівка Чернігівської області.

На Слобожанському напрямку ворог поповнює втрати та намагається поставити більше боєприпасів.

На Харківському напрямку ворог відкривав вогонь по українських військах та елементах інфраструктури населених пунктів.

На Слов’янському напрямку українські воїни відбили наступ в районі Богородичного та штурм в напрямку Мазанівки. 

На Донецькому напрямку ворог намагається утримати зайняті рубежі та перегрупувати війська.

На Краматорському напрямку ворог активних дій не вів. Здійснив обстріли в районах населених пунктів Маяки, Пискунівка та Сіверськ та проводив повітряну розвідку з БпЛА.

На Лисичанському напрямку ворог обстрілював райони населених пунктів Вовчоярівка, Лоскутівка, Біла Гора, Верхньокамʼянка, Верхньокамʼянське, Виїмка та Золотарівка.

На Бахмутському напрямку противник відкривав вогонь з мінометів, ствольної та реактивної артилерії неподалік населених пунктів Костянтинівка, Покровське, Миколаївка, Вершина, Берестове, Зайцеве, Клинове, Нью-Йорк, Володимирівка та Івано-Дар’ївка.

Всі наступальні та штурмові дії ворога в напрямках населених пунктів Покровське, Нью-Йорк та Мар’їнка ЗСУ успішно відбили.

Щоб скувати українські війська, ворог проводив демонстративні дії в напрямку населеного пункту Вершина та завдав авіаційних ударів вертольотами Ка-52 та Мі-24 неподалік Павлівки.

Зараз ворог закріплюється в районах населених пунктів Сєвєродонецьк, Сиротине, Воронове та Борівське, звідки українські сили відійшли.

На Південнобузькому напрямку противник обстрілює позиції наших військ із мінометів, ствольної та реактивної артилерії вздовж лінії зіткнення і намагається утримати зайняті рубежі.

В акваторіях Чорного та Азовського морів окупанти утримують два носії високоточної зброї із сумарним залпом до шістнадцяти крилатих ракет «Калібр».

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 25 червня