Яхта за €200 млн і квартира в центрі Києва за $2 млн. Журналісти дізнались, яке майно конфіскували у сім'ї Медведчуків

Після затримання Віктора Медведчука, який втік з-під арешту, суд заарештував 154 об'єкти рухомого та нерухомого майна, що належало йому самому, а також його дружині Оксані Марченко.

Про яке саме майно йдеться виданню «Сегодня» повідомили джерела у правоохоронних органах.

Виявилося, це лише частина майна. Власне друга частина «нажитого непосильною працею», що підлягає арешту.

За словами правоохоронців, заарештовані квартири перебувають у Закарпатській області, Львівській та Києві.

Деякі із заарештованих київських квартир розташовані у будинку №9а на вулиці Грушевського. Цей багатоповерховий будинок знаходиться неподалік Верховної Ради і вартість місцевого житла часто перевищує $2 млн.

На уточнююче питання про те, що знайшли у житлі, що належить Медведчукам, силовики відповіли нам так: «Вагон-ресторан, який показували у соцмережах, заарештовано. Найцінніше Оксана Марченко, звісно, вивезла на двох авто. Але розміри авто не дозволили вивезти всі коштовності, які вона хотіла вивезти».

Виявилося, що кум путіна дуже любить автомобілі преміум-класу тому в його парку їх десятки. 

«Автомобілі преміум-класу — Mercedes, Range Rover та інші. Раритетних немає. Нерухомість — у Києві, Київській, Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Миколаївській областях», — повідомила Ольга Чиканова, речник держбюро розслідування.

Джерела у правоохоронних органах повідомляють, що пошуки майна Медведчука продовжуються. 

Про бізнес Медведчука майже нічого не відомо. Окрім знаменитої державної труби, яку кум путіна чудово прибрав до рук і по якій качав дизель до Європи.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Продається Медведчук». Зображення політика в кайданках виставили на NFT-аукціон