Як британські ракети Brimstone зривають башти російським танкам (відео)

Українські військові вже застосовують британські ракети Brimstone у боях з російськими окупантами.

Відповідне відео опублікував інструктор Combat-ua Павло Кашчук.

На оприлюднених кадрах видно, як ракети вражають дві одиниці ворожої техніки. Одна з них — танк, у якого в результаті вибуху відірвало башту.

«Кажуть, у орків там трохи паніка. Танкам зриває башти навіть у тилу. Вже ходять чутки про нові літаки-привиди від НАТО, але ні, то просто старі добрі Brimstone в умілих руках бійців Сил Спеціальних Операцій + трошки військової хитрості», — прокоментував він відео.

 

Кажуть, у орків там трохи паніка. Танкам зриває башти навіть у тилу. Вже ходять чутки про нові літаки-привиди від НАТО 🙂 але ні, то просто старі добрі Brimstone в умілих руках бійців Сил Спеціальних Операцій + трошки військової хитрості Хеш-тег той самий - #ССОпиздячать Далі буде! Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Posted by Паша К. Кашчук on Tuesday, May 17, 2022

Раніше у мережі опублікували відео пуску українськими військовими , імовірно на навчаннях, ракет Brimstone у версії «земля-земля».

Brimstone — британська ракета класу «земля-земля», або «повітря-земля». В ракеті встановлена нова радіолокаційна головка самонаведення, яка здатна захоплювати об’єкти. У новій версії дальність ураження ракети з літака – 60 км. При пуску ракети з землі дальність зменшується до 10-12 км.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.