«Як добре знову бути в Києві»: Борис Джонсон приїхав в Україну (відео)
Фото: twitter.com / Boris Johnson

17 червня британський прем'єр Борис Джонсон знову приїхав до Києва. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Сам Джонсон повідомив про свій візит публікацією у Twitter фото із Зеленським, яке прокоментував словами: «Як добре знову бути в Києві».

 

Багато днів цієї війни довели: підтримка України з боку Великої Британії тверда й рішуча. Радий знову бачити в Києві великого друга нашої країни Boris Johnson. —— Many days of this war have proved that Great Britain's support for Ukraine is firm and resolute. Glad to see our country's great friend Boris Johnson in Kyiv again.

Posted by Володимир Зеленський on Friday, June 17, 2022

За словами голови Офісу президента Андрія Єрмака, з британським прем'єром обговорили необхідність постачання важкої зброї та систем ППО, економічну підтримку України, посилення санкційного тиску на росію, а також гарантії безпеки для України та необхідність компенсації росією завданих збитків нашій державі.

«Ми дуже вдячні Британії за потужну підтримку. Як кажуть, друзі пізнаються а біді. У нас спільні цілі і розуміння, як їх досягнути. Україна переможе з такими сильними союзниками», — зазначив Єрмак.

Нагадаємо, минулого разу Джонсон відвідав Київ 9 квітня.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Британія погодила із США постачання ЗСУ ракетних систем M270