Як львівські десантники розбили російських танкістів (фото)

Бійці 80-ї десантно-штурмової львівської бригади зірвали спробу танкового наступу ворожих військ на Донеччині.

Про це повідомляє пресслужба бригади.

«В районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських «манштейнів», був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади», — йдеться у повідомленні.

військова техніка рф на донбасі

Бійці вчасно помітили просування ворожої техніки і передали її координати артилерії. В результаті влучного удару було знищено МТ-ЛБ та сильно пошкоджено два танки. Після цього решта танкових екіпажів відмовилася брату участь у наступі і втекла.

знищена мт-ль на донбасі

У то й же день бригадна артилерія завдала удару по будинку, де ховалися окупанти. За даними розвідки, було знищено близько 15 російських солдат.

 

Смерть російським танкам! Чергову, локальну перемогу над ворогом здобула 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, яка зараз воює на східному напрямку. В цей раз відзначились артилерійські підрозділи львівських десантників. В районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських “манштейнів”, був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаімодії розвідки і артилерії 80-тої бригади. Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала коардинати їх місцезнаходження артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно “накрили” ворожі “коробочки”з літерою Z на броні. І от результат: спалили МТЛБ, два танка сильно пошкодили ( фактично, знищіли.) Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ. Крім того, в той же день, артилеристи-десантники, влучним пострілом у будинок, де перебував особовий склад загарбників, ліквідували близько 15 російських солдат. Отак, крок за кроком, знищуючи танк за танком,та іншу техніку ворога, воїни-десантники наближають перемогу нашої армії. Перемога буде за нами! Слава ДШВ! Слава Україні!

Posted by 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ on Wednesday, June 8, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 9 червня