Як отримати 1000 грн від ПриватБанку та Payoneer (інструкція)

ПриватБанк та платіжна система Payoneer запустили акцію, в рамках якої будуть виплачувати 1 000 грн на картку та $50 на аккаунт Payoneer.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Хто може отримати 1000 грн від ПриватБанку та $50 від Payoneer?

Участь в акції можуть взяти фізичні особи та фізичні особи підприємці (ФОП), які ще не мають акаунту в Payoneer чи створили його після після 28 квітня 2022 року (з дати запуску сервісу Payoneer у Приват24).

Термін дії акції від ПриватБанку та Payoneer

Акція стартувала 10 серпня і триватиме до 10 лютого 2023 року

Як отримати 1000 грн від ПриватБанку та $50 від Payoneer?

  1. Створіть акаунт у платіжній системи через сервіс Payoneer у Приват24 або за цим посиланням.
  2. Для отримання 1000 грн на картку ПриватБанку необхіно вивести через сервіс Payoneer у Приват24 на свій нахунок у банку від $1 000 (в еквіваленті).
  3. $50 нагороди на акаунт Payoneer надійдуть після отримання $1 000 на обліковий запис Payoneer протягом 6 місяців із моменту реєстрації у системі

Як зареєструватися в Payoneer через Приват24

  1. Після авторизації в Приват24 перейдіть у меню «Сервіси» — «Перекази» — Payoneer.
  2. Виберіть картку для реєстрації. До неї буде прив'язано обліковий запис Payoneer.
  3. Перевірте правильність заповнених даних латинськими літерами та введіть код перевірки, який вказано під формою, натисніть кнопку «Дал» .
  4. Введіть контактні дані латинськими літерами (адресу, поштовий індекс, номер телефону) та підтвердіть їх за допомогою коду з SMS.
  5. Протягом кількох робочих днів ви отримаєте електронного листа про розгляд заявки. Якщо все гаразд, обліковий запис Payoneer буде доступний у Приват24.

Як вивести гроші з Payoneer у Приват24

 

  1. Зайдіть у свій гаманець Payoneer у додатку ПриватБанку.
  2. Виберіть картку, на яку потрібно переказати кошти, та призначення платежу.
  3. Перевірте дані та натисніть «Отримати».
  4. Введіть пароль із SMS-повідомлення та чекайте зарахування

Що взагалі таке Payoneer

Payoneer — платіжна система, що надає фінансові послуги та грошові онлайн перекази. Payoneer є зареєстрованим провайдером MasterCard (Member Service Provider) у всьому світі. Штаб-квартира компанії розташована у Нью-Йорку.

Payoneer є світовим партнером у галузі цифрової комерції. Платіжна система пропонує клієнтам зручні способи отримання оплати як від міжнародних маркетплейсів (наприклад, Amazon) та провідних бірж фрилансу, так і безпосередньо від міжнародних клієнтів з усього світу.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Visa і Mastercard: яка різниця між картками