Ювелірні каталоги «Oniks» пропонують каблучки із камінцями на будь-який смак
oniks.ua

Ювелірна скринька модниці налічує безліч прикрас. Кожна з них — це можливість продемонструвати бездоганний смак і додати яскравих елементів. Частіше за все звертають увагу на аксесуари з камінцями. Класикою можна вважати прозорі діаманти чи фіаніти.

Проте не варто забувати й про колірні елементи. Вишукані каблучки з сапфіром ось уже тривалий період залишаються на піку популярності. Хоча ще є й такі покупці, які не звертають увагу на представлені каталоги https://oniks.ua/ua/categories/rings/kamen-is-sapfir/, а віддають перевагу іншим аксесуарам. Для цього не завадить розібратися в основній інформації, про що і нагадає «Oniks».

Які особливості варто знати про такі вироби?

Зрозуміло, що головний акцент тут робиться на вставці. Саме вона притягує до себе погляди. Відповідно варто дізнатися більше інформації про цей камінець:

  • Сапфір — це дорогоцінна вставка, яка має один з найвищих показників твердості за шкалою Мооса. Більше може бути тільки у діаманта. Проте вам потрібно бути обережними під час носіння, щоб не пошкодити камінець і зберегти йому бездоганний зовнішній вигляд.
  • Якщо говорити про колірну гамму, то більшість одразу згадує про насичений синій колір. Дехто його ще називає королівським. Проте не варто забувати, що в природі зустрічаються камінці інших відтінків. Фіолетовий, жовтий, зелений чи помаранчевий – кожен з них вражає. Зрозуміло, що одні відтінки зустрічаються частіше, інші рідше.
  • Ще варто згадати про астерізм. На поверхні деяких камінців можна побачити шестипроменеву зірку. Це додає особливого ефекту прикрасі.

Сапфір стане окрасою прикраси. На нього одразу падає погляд. Вам тільки потрібно виділити трохи часу, щоб обрати. Пам’ятайте, що іноді для інкрустації можуть використовувати синтетичні камінці. Про це чітко зазначається в описі, щоб потім у вас не було розчарування.

До того ж можете подумати: каблучка буде тільки з сапфіром чи тут будуть ще присутні інші камінці. Класичним поєднанням вважаються прозорі діаманти. Також тут можуть бути інші вставки і навіть яскраві. Це створює красиву композицію. Все залежить від ваших побажань і правил дрес-коду.

Серед наявного асортименту підберете сапфірову каблучку, яка доповнить вечірній чи повсякденний образ. «Oniks» нагадає про кілька чудових варіантів, серед яких щось оберете.