З 20 км і точно у ціль: як ЗСУ з 155-мм гаубиці знищили ворожий командний пункт (відео)

Бійці 128-ї гірсько-штурмової Закарпатської бригади влучним пострілом знищили пункт дислокації командного складу одного з підрозділів ворожої армії.

Відео влучної роботи артилеристів виклали на Facebook-сторінці бригади.

У російський військовий позашляховик бійці влучили з першого пострілу. Вогонь вони вели з гаубиці зразка НАТО калібром 155 мм.

«Ціль знаходилася на відстані понад 20 кілометрів, тому влучний постріл наочно демонструє високоточність новітньої зброї, яка надійшла й продовжує надходити в Збройні Сили України», — наголосили бійці.

 
128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада - відео влучення з гаубиці зразка НАТО

З першого пострілу: «Закарпатський легіон» із відстані понад 20 кілометрів вразив рашистську ціль із гаубиці зразка НАТО (+ВІДЕО) Артилеристи 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади влучили в пункт дислокації командного складу одного з підрозділів росармії. Знищений військовий позашляховик із позначкою «Z» і кілька рашистів, що знаходилися поряд. Постріл здійснений із гаубиці, що надійшла в Україну в рамках допомоги від країн НАТО. На уповільненому відео з дрона видно приліт снаряда 155 калібру й момент потужного вибуху. Ціль знаходилася на відстані понад 20 кілометрів, тому влучний постріл наочно демонструє високоточність новітньої зброї, яка надійшла й продовжує надходити в Збройні Сили України. Більше про 128 окрему гірсько-штурмову Закарпатську бригаду читайте на офіційному сайті, а також телеграм-каналі бригади. Посилання в першому коментарі

Posted by 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада - Закарпатський легіон on Monday, May 23, 2022

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ЗСУ ефективно використовують американські гаубиці М777 на полі бою — Пентагон (відео)