З дотриманням умов безпеки: в Україні на спортивні змагання допускатимуть глядачів

Міністерство молоді та спорту України розробило додаткові заходи для допуску глядачів на трибуни спортивних змагань із дотриманням умов безпеки.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Матвій Бідний, очільник Мінмолодьспорту зазначив, що це дозволить усім учасникам почуватися безпечніше та насолоджуватися енергією змагань.   

«Жодна телетрансляція не замінить емоції стадіону, але нашим пріоритетом була й буде безпека глядачів. Ми дуже відповідально підійшли до розробки заходів спільно із безпековими структурами. Маємо повернути вир емоцій на стадіони так само, як свого часу повернули глядачів у кінотеатри та на концерти», —  наголосив він. 

Зазначається, що попередній огляд місця, на якому відбуватимуться змагання оглядатиме робоча група, до якої входитимуть представники спортивної федерації, керівництво спортивної споруди, представники структурного підрозділу молоді та спорту ОВА із залученням ДСНС та Нацполіції.

Зокрема, робоча група оглядатиме можливі укриття; визначатиме можливість розміщення всіх учасників змагань і розроблятиме план дій на випадок оголошення повітряної тривоги.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни всі матчі в Україні проходять за порожніх трибун. У разі оголошення повітряної тривоги гра припиняється до відбою.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити. 

МОК допустив російських і білоруських спортсменів до Олімпійських ігор-2024