З «Голосу» можуть вийти щонайменше 10 нардепів — нардеп
УНІАН

Народний депутат фракції «Голос» Ярослав Юрчишин заявив, що щонайменше десять парламентарів можуть вийти з партії та фракції через узурпацію та зловживання владою з боку керівництва політсили.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на коментар Юрчишина.

Серед тих, хто бере активну участь в обговоренні є нардепи Соломія Бобровська, Галина Васильченко, Юлія Клименко, Роман Лозинський, Наталя Піпа, Ольга Стефанішина, Олександра Устинова, Володимир Цабаль, Андрій Шараскін, Ярослав Юрчишин.

Юрчишин очікує, що охочих вже незабаром буде більше. Нардеп вважає, що партія вичерпала себе як політичний механізм, а дії керівництва вказують на узурпацію та зловживання владою.

За його словами, керівництво «Голосу» почало виключати «неугодних». Посад вже позбавили голів обласних осередків Дніпропетровської, Херсонської та Чернівецької областей, які були одними з перших, хто вимагав зміни статуту партії, додає Юрчишин.

На їхнє місце призначили технічних кандидатів, серед яких — помічник очільниці партії Кіри Рудик. Наразі ці парламентарі систематично проводять збори й розглядають різні варіанти реагування, серед яких і можливий вихід.

Притула оголосив про вихід з партії «Голос»