З першим днем весни! Красиві привітання і листівки до 1 березня

Зима цього року була на один день довша, ніж зазвичай, але і вона нарешті закінчилась. Березень вступає у свої права, скоро день стане довшим за ніч і прийде тепло. Чим не привід побажати близьким хорошої весни?

Chas News зібрав гарні та милі привітання з першим днем весни, які дозволять подарувати посмішку та трохи тепла вашим близьким та друзям.

Вітання з першим днем весни у листівках

Привітання з першим днем весни у віршах

Нехай весна надії принесе,

Виконає всі заповітні бажання,

В душі нехай мерщій розтане лід,

Збудуться нехай найкращі сподівання!

***

Нехай перший пролісок подарує вам ніжність!

Весняне сонце подарує тепло!

А березневий вітер подарує надію,

І щастя, і радість, і тільки добро!

***

У перший день весни

Хай всі переживання

Розтануть, мов лід,

І в кожному починанні

Тебе чекає лише успіх!

***

Перше березня. Пролісок

Ще не прокинувся у лісі.

Але сонце вже гріє! Як завжди

З усмішкою зустрічаймо весну!

***

Весна! Як багато в цьому слові

Добра, любові й тепла.

Нехай в цей день на початку березня

Виповняться твої мрії!

***

Нехай земля поки що дрімає,

про літо бачить сни.

До нас приходить на планету

Перший яскравий день весни!

Вітання з першим днем весни у прозі

Вітаю з першим весняним днем! Нехай разом із зимою піде негода з Вашого життя, поступившись місцем позитиву та радості. Нехай любов і ніжність розпускаються в душі, як перші весняні квіти, і кожен день дарує щось нове і незвичайне!

***

Зі святом весни! Нехай весна будить у тобі нові мрії та допомагає їм здійснитися! Нехай цей день стане символом нового початку, наповненого енергією та оптимізмом. Хай весна приносить у твоє життя багато радісних моментів, та надихає на творчість та саморозвиток. Бажаю, щоб кожен день нагадував тобі про те, що життя прекрасне, а його можливості нескінченні.

***

З першим днем весни, люба подруго! Нехай щодня весна нагадує тобі про те, що ти гідна всього найкращого! Нехай цей день буде початком нового етапу у твоїм житті, який буде наповнений радістю, щастям та неймовірними пригодами. Нехай весна принесе у твій світ багато світла та тепла, й розфарбує твій шлях надією на майбутнє та сподіванням на краще.

***

Дорогий друже, зі святом весни! Нехай твої мрії розквітають разом із першими квітами весни! Нехай цей день стане початком твого нового щасливого періоду у твоєму житті, сповненого яскравих моментів та цікавих відкриттів. Нехай кожна мить цієї весни нагадує тобі про те, що життя прекрасне у своїй різноманітності!

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Весняне рівнодення 2024: точна дата, прикмети та заборони для цього дня