З семи КПВВ на лінії зіткнення повноцінно працює лише один — ДПСУ
ДПСУ

Бойовики блокують роботу контрольних пунктів в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії зіткнення. Зараз з семи КПВВ повноцінно працює лише пункт пропуску в Станиці Луганській.

На КПВВ «Новотроїцьке» окупанти відкривають рух двічі в тиждень — в понеділок і п’ятницю, повідомляють у Державній прикордонній службі України (ДПСУ).

У контрольному пункті «Станиця Луганська» пасажиропотік, у порівнянні з минулим тижнем, збільшився на 13%. Загалом через цей КПВВ на окуповані території заїхали 5,8 тис. осіб, а на контрольовану територію — 6,1 тис.

У КПВВ «Новотроїцьке» лінію розмежування перетнули 204 громадянина та 40 транспортних засобів з тимчасово окупованої частини Донецької області, одночасно 197 громадян та 37 транспортних засобів проїхали на підконтрольну української влади територію.

Крім того, проросійські бойовики не допустили на тимчасово окуповану територію України 11 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

 

ℹ Тижневий звіт роботи КПВВ у районі проведення ООС ✅ За рішенням Командувача операції Об’єднаних сил усі КПВВ відкриті...

Posted by Державна прикордонна служба України on Saturday, April 17, 2021
Очільники МЗС України та Німеччини обговорили ситуацію з новими КПВВ на Донбасі