За місяць криптовалюта Shiba Inu подорожчала на 777%
Getty Images

У четвер, 28 жовтня криптовалюта сіба-іну подорожчала до нового рекорду. Її вартість склала $0,000088.

Загалом за останню добу вона подорожчала на 30%, за тиждень на 72%, а за останній місяць на 777%.

Про це пише CNN.

Раніше Віталік Бутерін, співзасновник Ethereum потрапив в заголовки газет, пожертвувавши монети сіба-іну на суму $1 млрд у фонд допомоги проти COVID-19 в Індії.

Її різке зростання на цьому тижні збігається зі зростаючою підтримкою петиції Change.org, що закликає торговельну платформу Robinhood розмістити монети сіба-іну для торгівлі на сайті. Зараз під петицією зібрано вже 334,5 тис. підписів.

Що відомо про криптовалюту Shiba Inu 

Токен запустили у 2020 році, за цей час він виріс на 60 млн відсотків. На монеті Shiba Inu в якості талісмана зображена собака сіба-іну. Її стрімке зростання зробило деяких інвесторів мільйонерами.

Якщо розглянути динаміку Shiba Inu за останній місяць, то результат виявиться ще більшим — за місяць криптовалюта додала 777% у ціні.

Shiba Inu стала одинадцятою за величиною капіталізації серед усіх криптовалютів. Її загальна ринкова капіталізація склала $26 млрд.

Як показали результати дослідження компанії Bacancy Technology, криптовалюта Shiba Inu, має шанс стати однією з найпопулярніших у світі у 2021 році. 

Так у 2021 році Shiba Inu в середньому шукали в Google 2,8 млн разів в місяць.

Chas News повідомляв, що 20 жовтня вартість біткоїна досягнула історичного максимуму в $67 тис.

Зараз Китай бореться з криптовалютами, а колись воював з опіумом. Для перемоги знадобилось 200 років