За три дні пара Bayraktar знищила російської техніки на $26,5 млн (відео)
Головнокомандувач ЗСУ

З 31 серпня по 2 вересня пара БпЛА Bayraktar ТВ-2 знищила ворожу техніку загальною вартістю близько $26,5 млн. 

Про це повідомив головнокомандувач Валерій Залужний.

За його словами, були ліквідовані вісім танків Т-72 (орієнтовна вартість одного $3 млн), по одній одиниці САУ «Акація» ($1,6 млн), БМП ($0,6 млн) та гаубиці ($0,3 млн). Також безпілотники пошкодили п'ять танків Т-72 і одну БМП на $1,85 млн.

 

Упродовж трьох діб, з 31 серпня по 2 вересня, парою БпЛА Bayraktar ТВ-2 було знищено ворожу техніку загальною вартістю близько $26,5 млн. Це 8 од танків Т-72 (орієнтовна вартість одного $3 млн), по одній одиниці САУ АКАЦІЯ ($1,6 млн), БМП ($0,6 млн) та гаубиці ($0,3 млн). Було пошкоджено п'ять танків Т-72 і одну БМП на $1,85 млн. Загальна вартість знищеної та пошкодженої російської техніки - $28,35 млн. Ефективні турецькі Байрактари у вмілих руках наших воїнів - потужна зброя! Один із апаратів - допомога від дружньої Литви.

Posted by Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine on Saturday, September 3, 2022

Загальна вартість знищеної та пошкодженої російської техніки склала $28,35 млн. Один із безпілотників українцям купила Литва.

Нагадаємо, 2 вересня над Миколаївщиною українські захисники збили ворожий безпілотник «Картограф».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Генштаб ЗСУ розповів про втрати ворога станом на 3 вересня