Загарбник розповів про втрати та пияцтво окупаційних військ — перехоплення ГУР

Російські війська на фронті пиячать, тому часто влаштовують перестрілки між собою. Також окупанти скаржаться на дезорганізованості.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

У черговій перехопленій розмові російський військовий 239-го мотострілецького полку розповів дружині про ситуацію на Херсонському напрямку.

Він каже, що ЗСУ вдалим ударом поранили 35 окупантів. Всі вони родом з міста Міас Челябінської області. При цьому він зазначає, що окупанти самі винні.

«Да пи***ць, що тут вчора відбувалося. Начпрод є у нас тут. Ну, хто видає на цю хавку. Йому вчора прикладом разів 6 дали», — сказав окупант.

Дружина хвилюється, що така поведінка на передовій може бути небезпечною. Проте росіянин зазначає, що пияцтво — це масове явище серед російських військових.

«Тут же зліва від нас «розвідоси». Ну, розвідка. Я вночі піднімаюсь, десь близько 12 вечора — стрільба йде біля нас прямо. Виявляється, там «розвідоси» пішли за провізією і дивляться у нічник, і переплутали з хохлами. Давай один в одного х**чить», — розповів солдат рф.

Раніше Кирило Буданов, голова розвідки розповів, що операція зі звільнення Херсону триватиме, найімовірніше, до кінця листопада.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Росіяни крадуть військове майно та відправляють додому — перехоплення (відео)